Tjenester

Byggmesteran AS er et løsningsorientert firma som utfører små og storeoppdrag for såvel privatmarkedet som bedrifter og offentlig virksomhet

Fjøs ogdriftsbygninger

Planlegger du nybygg eller rehabilitering av fjøs- og driftsbygning? Byggmesteran har lang erfaring og høy kompetanse i forhold til slike prosjekter.

Rehabilitering /modernisering

Byggmesteran har byggmestere og snekkere med lang erfaring innenfor denne typen oppdrag. Du er du sikret en seriøs og kompetent leverandør som gjør alle oppdrag til avtalt tid, kvalitet og pris.

Våtromsarbeid /baderom

Planlegger du nytt bad? Når det gjelder bad og våtromsarbeid, er det svært viktig å velge en seriøs leverandør. Byggmesteran har lang erfaring og høy kompetanse i forbindelse med bad- og våtrom. Vi tar oss av oppføringen av ditt nye bad!

Vindusskifte 

Er dine vinduer modne for utskiftning? Å installere nye moderne vinduer vil kunne ha svært positiv effekt på energisparing og økonomi, samt forebygging av fukt- og råteskader. Velg en profesjonell og seriøs håndverker til å gjøre jobben – velg Byggmesteran!

Takarbeid

Trenger du nytt tak på ditt bygg? Våre snekkere utfører fagmessig og profesjonelt takarbeid til avtalt tid og pris.

Nybygg

Vi fører opp nybygg, fra tomt til ferdig hus. Vi ønsker at du som kunde skal slippe å tenke over hele byggeprosessen.

Totalentreprenør

En av fordelene med å velge Byggmesteran som entreprenør på ditt byggeprosjekt, er at vi tar oss av hele prosjektet fra A til Å. Vi samarbeider med dyktige aktører innen alle håndverksfagene, og sørger for all koordinering og framdrift underveis i prosjektet. Byggmesteran har en lang rekke fornøyde referansekunder som totalentreprenør.